Desivá nehoda Adely Vinczeovej: Otras mozgu a strata pamäti!

To sa Adela pekne spúšťala zákonnými oblúčikmi z kopca dole, keď do nej vlani v zime v Tatrách zozadu narazil lyžiar. Moderátorka bohužiaľ neudržala rovnováhu a zosunula sa v okamihu k zemi.

Nárazom o svah si potom škaredo zranila hlavu. Našťastie je Adela zodpovednou jazdkyňou a hlavu si chránila nasadenou lyžiarsku helmou.

„Hoci som mala prilbu, dostavil sa výpadok pamäte a jemný otras mozgu, si myslím,“ zverila sa Adela serveru Topky.sk, ktorej sa podozrenie potvrdilo len o pár okamihov neskôr na lanovke. Keď na Adelu jej muž hovoril, nedokázala mu totiž zmysluplne odpovedať.

„Nepamätala som si, kde sme ubytovaní, prečo sme v Lomnici a čo tam vlastne robím,“ potvrdila krátky výpadok pamäti moderátorka, ktorá sa od tej doby nebojí vlastných pádov na svahu, ale lyžiarov, ktorých cieľom je presvišťať kopec zhora nadol v najkratšom možnom čase.

Po alarmujúcom zážitku Vincze naložil svoju vyvolenú do auta a išlo sa na pohotovosť. „Tam sme ale zistili, že v čakárni je toľko ľudí s akutnejšími problémami na ošetrenie, že sme to vzdali. Vyšetriť som sa nechala až o tri dni neskôr v nemocnici v Bratislave, “ uzavrela rozprávanie o nepríjemnom zážitku Vinczeová.

Rovnako ako jej muž je aj moderátorka rada, že sa z neho pomaly oklepáva a tento rok bola na lyže schopná opäť stúpnuť. A ako inak než s helmou!

FOTOGALÉRIA: