Víťaz Farmy 11 s novou priateľkou: Šokujúce odhalenie o údajnej frajerke Gaba!

O pár dní tomu bude mesiac, čo sme spoznali víťaza jedenástej série reality šou Farma. Po tvrdom boji sa z výhry 75 tisíc eur napokon tešil skromný východniar Gabo Sedláček, ktorý sa ešte donedávna netajil tým, že so ženami veľa skúsenosti nemá.

Nakoľko však mladík nabral na statku nemalý kus sabavedomia a sebadôvery, bližší kontakt s opačným pohlavým mu už očividne problém nerobí.

Gabo si z Farmy odniesol nielen kráľovskú finančnú odmenu, ale i nejedno priateľstvo. O tom, že s finalistom Vladom Hudáčkom netárali pred kamerami o svojom kamarátstve len tak do vetra, svedčia aj ich zábery na sociálnych sieťach, na ktorých spoločne zapíjajú starý rok a vítajú ten nový.

Vlado však nebol jediný, kto 23-ročnému vyfešákovanému Gabimu robil počas Silvestra spoločnosť. Na záberoch, ktorými sa jeho starší parťák pochválil na Instagrame, je totiž jasne vidieť, že si víťaz Farmy užíval aj dámsku spoločnosť. To, či dlhovlasá brunetka dávala Košičanovi pusu alebo mu niečo nežne šepkala do uška, presne určiť nevedno, no zdá sa, že mala k Sedláčkovi viac než blízko. A kto by mal byť Gabovou novou známosťou?

Článok pokračuje na ďalšej strane.