Záhadná smrť na Štedrý deň: Herec (†30) z obľúbeného seriálu zomrel! Samovražda?!

Okolnosti náhleho skonu mladého muža nie sú zatiaľ známe, zrejme ešte stále prebieha vyšetrovanie. Rodina však už stihla na sociálnych sieťach poďakovať za kondolencie a oznámiť, že pohreb sa spoločne so smútočné bohoslužbou uskutoční v kostole Ballywillan v meste Portrush, odkiaľ Andrew pôvodne pochádzal a kde dlhé roky žil – ako sa mu aspoň podarilo presadiť v programoch spoločností HBO či Netflix.

Známeho herca Andrewa Dunbara našli na Štedrý večer mŕtveho v jeho vlastnom dome v Belfaste.

Všetci jeho hereckí kolegovia sú z Andrewovej smrti v šoku, na sociálnych sieťach sa nad touto smutnou udalosťou hromadne pozastavujú, a všetci Andrewa opisujú ako muža s „krásnou a čistou dušou“.

Maskérka Pamela Smythová sa nechala počuť, že urastený mladík medzi všetkými komparzistami vždy vyčnieval a každý chcel vraj tráviť čas v jeho zábavnej spoločnosti, a podľa herca Andyho McClaya (44) bol Andrew vždy láskavý a slušný muž, „ktorý dokázal všetkých stmeliť dohromady“ .

„Nedáva to jednoducho zmysel,“ zveril sa v programe Belfast Live McClay, predstaviteľ udatného vojaka, ktorý po niekoľko sérií bojoval po boku Jona Snowa v podaní Kita Haringtona (33). „Ako DJ bol veľmi talentovaný a jeho sety boli úžasné. Kedysi zostavil jeden set pre štáb Hry o tróny, a od tej doby jeho hudba hrala na všetkých večierkoch po skončení nakrúcania … “ popisoval.

Zdalo by sa preto, že išlo o pozitívneho človeka s veľkými plánmi do budúcnosti, kameraman Graham Smith však na svojom instagramovom účte naznačil, že mohlo ísť o samovraždu. „Videli sme sa naposledy pred týždňom a objímali sme sa, keď odchádzal. Som vďačný za to objatie a som vďačný aj za to, že som ho poznal, “ napísal Smith k čiernobielej fotke rozosmiateho Andrewa.

„Je mi ľúto ľudí, ktorí za neho smútia, a je mi ľúto ľudí, ktorí nikdy nemali šancu sa s ním stretnúť. Bol jedným z tých dobrých ľudí … Postarajte sa o seba. Ak potrebujete pomoc, porozprávajte sa s niekým. S kýmkoľvek. Nikdy nie ste sami, “ ukončil Smith trochu záhadne svoje posolstvo slovami, čo sa dajú vyložiť na tisíc spôsobov.

Zatiaľ ide ale o obyčajné špekulácie, jasno bude až v okamihu, keď rodina, ak vôbec, zverejní Andrewovú pitevnú správu …

FOTOGALÉRIA: