Záhadná smrť na Štedrý deň: Herec (†30) z obľúbeného seriálu zomrel! Samovražda?!

Svet zasiahol smútok, keď sa na verejnosť dostala informácia o úmrtí mladého herca, ktorý patril k hviezdam obľúbeného seriálu. Rodina, priatelia i fanúšikovia sú zdrvení, pričom radosť z jeho úspechov vystriedali trpké slzy a smútok.

Rok 2019 si nemilosrdne berie do neba jednu celebritu za druhou, či už zo slovenského, alebo zahraničného šoubiznisu. Teraz si „tá s kosou“ prišla pre mladého herca, ktorý síce nebol hviezdou strieborného plátna, ale vo svete televíznej tvorby jeho meno už niečo znamenalo. Zosnul na Štedrý deň.

Sympatického herca si slovenskí diváci môžu vybaviť napríklad zo seriálov Hviezdna brána: Hlboký vesmír (SGU Stargate Universe), z komiksového Arrow či hororových Lovcov duchov, naposledy sa však objavil vo veľmi úspešnej fantasy sérii Hra o tróny , kde bol dablérom herca Alfie Allena ( 33) a zároveň aj bojovníkom slúžiacim pod vlajkou rodu Stark.

Okrem toho bol aj ženatým mužom, otcom jedného malého chlapčeka, producentom, a dokonca plánoval preraziť ako DJ. To sa mu však už nepodarí. Jeho mŕtve telo bolo nájdené v jeho dome 24. decembra.

Článok pokračuje na ďalšej strane.