Výbuch v Prešove jej zaživa spopolnil mamičku! Potom prišlo niečo nečakané! Ingrid stále nemôže uveriť

Tohtoročné Vianoce boli pre mnoho obyvateľov východoslovenského Prešova tie najhoršie v živote. Tragický výbuch plynu v panelovom dome, pri ktorom zomrelo osem ľudí, zastavil chod mesta.

Nešťastná udalosť sa dotkla úplne každého. Najviac samozrejme rodín, ktoré prišli o svojich milovaných. Tak ako 49-ročná Ingrid, ktorej mamička bola v čase explózie v najhoršie zasiahnutom 12. poschodí.

Vianoce boli za rohom, keď došlo k ničivému výbuchu bytovky v Prešove. Pri nešťastí zomrelo osem ľudí zo siedmich rodín, a tak keď sviatky prišli, pozostalí spomínali na svojich stratených blízkych.

Boli to tie najsmutnejšie Vianoce v ich životoch. O nádej ale vďaka solidárnym priateľom a susedom neprišli. Obrovská vlna solidarity im dokázala, že sami rozhodne nezostali. Pomoc prichádzala dokonca aj od úplne cudzích ľudí.

Ingrid s manželom bývali na dvanástom poschodí naproti mamičke. Seniorka bola v čase nešťastia bohužiaľ vnútri, nemala šancu prežiť. Ingrid sa s ňou ani nemohla dôstojne rozlúčiť, pretože sa nenašli jej ostatky, podľa odborníkov zrejme došlo k efektu kremácie a telo doslova zmizlo. Oficiálne je tak naďalej nezvestná.

Článok pokračuje na ďalšej strane.