Radovu večeru s Kikou prerušil príchod jeho EX: Takto to dopadlo!

38-ročnému záchranárovi pobyt vo vidieckom statku obrátil život hore nohami. Síce sa do súťaže o 75 tisíc eur prihlasoval ako zasnúbený muž, domov odchádzal po boku novej partnerky zo Senca. Dvojica to spolu ťahá aj po skončení natáčania, no prítomnosť bývalej snúbenice s dcérkou sa z Radovho života len tak vymazať nedá.

Obrovský šok čakal farmárov počas netradičnej večere v domácnosti zdatného východniara. Ten im najprv do tanierov naložil nepodarenú kapustnicu obsahujúcu mandarínky, množstvo korenín či ocot, čo malo predstavovať kanadský žartík. Neskôr si však partia kamarátov pochutnala na skvelých jedlách zavŕšených krátkym súťažným programom.

Po ďalších jedlách vstúpila do uvoľnenej atmosféry Radova bývalá snúbenica Ivana, pričom sa vrátila domov aj so svojou maloletou dcérkou.

Namiesto negatívnej reakcie na prítomných hostí si zachovala chladnú hlavu a s úsmevom sa zvítala nielen Michalom, Ivetou či Romanou, ale sebavedomím podaním ruky a bozkami privítala vo svojom dome aj aktuálnu partnerku jej expriateľa, Kristínu!

Ako však fotomodelka priznala, na návšteve sa necítila komfortne, pričom počas večera nebola v dome Rada a Ivany, ktorá jej naložila vo finále Farmy, vo svojej koži.

VIDEO: