Ozvali sa svedkovia: Mladučká Mirka z Farmy lieta v obrovských problémoch! Prevalili sa škandálne informácie!

Na markizáckej Farme sa odohral prvý sexu. Vhupli na to mladá Košičanka Mirka Csorbová (19) a Bratislavčan Matej Jurkovič (41), ktorý priznal, že má skúsenosti s prácou gigola a vyskúšal si aj nakrúcanie porna. Drsnú kritiku si zlízla najmä brunetka.

Už po pár dňoch na statku sa Mirka predviedla ako žena ľahších mravov, keď neváhala v posteli vystrájať so zasnúbeným Radom, pričom nadvihnutá perinka ukázala kráskinu zablúdenú ruku v kolegových trenírkach. Krátko nato ale temperamentná Košičanka pritvrdila ešte viac!

Mirke nakoniec pomotal hlavu Matej a hneď počas prvej spoločnej noci v sluhovni sa dvojica nechala zlákať volaním divočiny. Intímny moment však nebol až taký intímny, keďže na statku je prítomných množstvo kamier, ktoré súťažiacich moniturujú 24 hodín denne. Kým Matej je, teda aspoň podľa toho, čo prezradil, na sex pred kamerami relatívne zvyknutý, východniarku videla verejnosť v akcii zrejme po prvýkrát. Na jej hlavu sa okamžite zvalila vlna kritiky.

Na sociálnej sieti Instagram, na ktorej sú závislí takmer všetci súťažiaci markizáckej Farmy, sa šíri zaujímavá a šokujúca kauza v spojení s jednou účastníčkou poslednej 11. série tejto reality šou – Miroslavou Csorbovou. Čo všetko sa prevalilo?

Článok pokračuje na ďalšej strane.