FACKA pre Radovu snúbenicu: Väčší úder jej už zasadiť nemohol!

Rado Dulin snúbenici rozhodne neublížil prvýkrát, no to, čo pravidelne sleduje na televíznej obrazovke, pre ňu musí byť čoraz väčší šok. Prehnal to?

Je tomu len zopár hodín, čo sa na televíznych obrazovkách Markízy odohral najočakávanejší farmársky súboj posledných týždňov. V aréne sa tentokrát postavili tvárou v tvár Rastislav Mojsej a Radovan Dulin, pričom stav duelu bol napínavý do poslednej chvíle. Na statok sa však predsa len vrátil nekompromisný Košičan, ktorý ihneď po výhre padol do náručia svojej televíznej partnerky. Na druhej strane je to ale očividne úplne inak…

Najskôr dvoril tmavovláske Miroslave Csorbovej, potom zas padol do náručia Kristi Dali, s ktorou sa neštíti vystrájať pred kamerami, akoby ho doma azda nikto nečakal a aby to nestačilo, svojej drahej poslal domov k výročiu chladný odkaz obsahujúci pár strohých slov. To, čo o nej povedal najnovšie, však predbehlo všetky doterajšie prešľapy.

Nie nadarmo sa hovorí, že najpevnejšie vzťahy vznikajú z priateľstva a dnes je už z dobrých kamarátov viditeľne zamilovaný pár. Napriek tomu však Rado stále nezabúda ani na partnerku z reality, ktorej iba pred pár dňami poslal chladný odkaz k 6-ročnému výročiu vzťahu. Tesne pred piatkovým duelom sa však otvorene porozprával so svojim súperom, ktorému sa prekvapivo zveril aj s osobnými záležitosťami.

Článok pokračuje na ďalšej strane.