NEVERA už aj z druhej strany: Jakub Prachař ju vraj podvádzal s touto kolegyňou! SMS ako dôkaz. FOTO

Agáta Prachařová (33) a Jakub Prachař (35) prechádzajú veľmi drsnou manželskou krízou. Nielen, že na sociálnych sieťach ukázali, že trávia Veľkú noc jeden bez druhého a Agáta sa celkom iste trápi, teraz jej prišla SMS, ktorá sa jej rozhodne nepáčila. V správe sa píše, že Jakub mal Agátu podvádzať. A smska dokonca tiež naznačuje, koho si pre neveru mal vybrať.

Jakub Prachař je známy komediant a preto sa z moderátorskej pozície v súťaži Česko Slovensko má talent dostal až do porotcovského kresla. Tam sedel vedľa Jara Slávika a dvoch krásnych žien – najprv popri Lucii Bílej , ktorá potom odišla, a následne Marty Jandovej a Diany Mórovej.

Práve tá sa mala stať objektom jeho túžob. Aspoň to píšu slovenské weby. Diane Mórovej zostáva už len necelý rok do doby, kedy oslávi päťdesiatku. Aj tak sa ale udržuje v kondícii, postavu má skvelú a apetít ju rozhodne neopúšťa. V talentovej súťaži sa totiž otočila za každým krásnym mužom a veľmi ocenila takých, ktorí sa vyzliekli. Podľa SMS, ktorú dostala Agáta Prachařová , sa pred ňou mal nakoniec vyzliecť aj sám Prachař, ktorý tak možno dodržal svoje povesti z filmu Päťdesiatka, kde uspokojuje staršie ženy.

Článok pokračuje na ďalšej strane.