Krásnu Lucku († 27) zrazil luxusný mercedes: Šoféroval slovenský prominent? Polícia ho neobvinila!

Za volantom vraj sedel známy zápasník
Za volantom Mercedesu S350 mal sedieť Matúš Mečár. Zápasník MMA a muž, ktorý údajne má podľa servera Topky.sk dobré vzťahy s miestnou smotánkou, kontroverznými Bödörovcami. Objavil sa aj na fotografii, ktorá bola zhotovená v hoteli Zlatý kľúčik v roku 2017. Išlo o rodinnú oslavu usporiadanú Norbertom Bödörom.

Už v minulosti mal mať Mečár problémy so zákonom. V roku 2009 bol trestaný za vydieranie. Vyviazol s podmienečným trestom dva roky s odkladom na tri roky. Web Topky uviedol, že Mečár udržiava priateľské vzťahy ako s podsvetím, tak s políciou. Tá vraj ani nereagovala na opakované otázky, ako pokračuje vyšetrovanie.

Polícia mlčí a vyšetruje …
“ Až do skončenia vyšetrovania nebudeme k prípadu poskytovať žiadne informácie, „ povedala policajná hovorkyňa Renáta Čuháková. K prípadu sa potom vyjadril Jaroslav Maček z Krajskej prokuratúry v Nitre. „V uvedenej veci prebieha vyšetrovanie. Obvinenie nebolo doposiaľ vznesené žiadnej osobe, „ vyhlásil.

Prokurátor neskôr doplnil, že do spisu bol doručený znalecký posudok z odboru súdneho lekárstva a v súčasnosti posudok vypracúva znalec z odboru dopravy. Polícia pritom vykonala rekonštrukciu už v októbri 2018.

Článok pokračuje na ďalšej strane.