Kamarátka Simony mala problém na letisku: Dvojníčka Terezy nemohla ísť domov!

Cestovať s údajnou fotomodelkou, to môže prinášať problémy, ako to vyzerá. Tereza Hlůšková by o tom mohla rozprávať, pakistanskí colníci ju zatkli s kufrom plným drog len pár dní po tom, čo zo zeme Simona bez problémov odletela.

Tereza pri sebe navyše pri zadržaní mala Simoninu občianku, čo sa doteraz nepodarilo uspokojivo vysvetliť. Možností je viac, Simona ju v Pakistane napríklad jednoducho zabudla, v hre ale mohlo byť aj cestovanie na cudzie doklady.

Veď Tereza mierila cez Abu Zabí do Írska, z ktorého možno cestovať po Shengenu pokojne len s občiankou. Obe dievčatá si sú navyše veľmi podobné. Simonin doklad každopádne Tereze príliš šťastie nepriniesol a namiesto v Írsku sa ocitla vo väzení.

Nepríjemnosti pri cestovaní so Simonou stretli aj novú Terezu. Mladé blondínky poslednú dobu trávili na divokých večierkoch v Miami na americkej Floride.

Dievčatá svoje zážitky z luxusného pobytu pravidelne zdieľali na sociálnych sieťach, a že bolo čo závidieť. Párty striedala párty. To bol denný chleba mladých Češiek. Lenže v deň odletu roztopašnú dvojicu stretla ohromná nepríjemnosť. A rovnako ako v Pakistane sa týkala letiska.

Článok pokračuje na ďalšej strane.