Nôž do chrbta Tereze: Litre alkoholu a kopulačné tance: Tereza H. je za mrežami, kamoška Simona si to užíva! FOTO

Tereza H. (22), ktorá bola obvinená z pašovania deviatich kíl heroínu a následne odsúdená na osem rokov a osem mesiacov v Pakistane, sa rúca. Nepridáva jej ani to, že prišla o všetky priateľov. V minulosti bola jej najlepšia kamarátka Simona, ale akonáhle bola Tereza poslaná do basy, jej blonďavé dvojča si užíva slobodu o to viac.

„Keď vás niekto dostane do kriminálu – je to zmija. Keď vás niekto dostane do kriminálu a potom stavia svoju“ kariéru „na vašom nešťastí – je to podlá vretenica. Ale keď vás dostane do kriminálu tzv. najlepšia kamarátka, stavia svoju kariéru na vašom nešťastí, tvrdí, že ona sama je nevinná a všade okolo klame, tak to zamrzí, veľmi, „ posťažovala sa Blesku Češka zadržiavaná v Pakistane, ktorá tak nepriamo naznačila, že Simona môže za jej zadržanie.

Simona pochádza, rovnako ako Tereza z Uherského Hradišťa a rovnako ako Tereza sa živila svojím telom. Vzhľadom k tomu, že neskončila za pakistanskými mrežami, môže sa tak živiť aj naďalej. V minulosti mali obe dve jazdiť do luxusného nevestinca pod agentúrou Schweden girls.

Nerozlučné kamarátky žili život plný luxusu a večierkov. Tereza už tak žiť nemôže, ale Simona áno, a tak si užíva. V súčasnej dobe sa nachádza na Floride so svojou ďalšiu blonďavou kamarátkou Terezou, kde parí, čo to ide. Zábery z divokej party hovoria za všetko. Simona tam predvádza poriadne sexi pohyby a je jasné, že alkohol tečie prúdom.

Článok pokračuje na ďalšej strane.