Som tehotná, napísala Lady Gaga krátko po „afére“ s Bradleym Cooperom! Ale …

Vzápätí sa však internetom začali šíriť zvesti, že je Gaga „v tom“, a boli tak intenzívne, že sa dostali aj k samotnej speváčke. Tá sa ale rozhodla špekulácie stopnúť už v počiatku vyhlásením na twitteri.

V ňom uviedla, že jediné, čo práve teraz »čaká«, je jej nový album. „Klebety, že som tehotná? Áno, som tehotná s # LG6,“ napísala na sociálnu sieť Gaga s odvolaním sa na jej šiesty štúdiový album, ktoré práve pripravuje.

Tento príspevok si ale niektorí zle vyložili a blonďavej hviezde na sociálnych sieťach priali k bábätku. Pre jej fanúšikov, zvaných „Little Monsters“, ktorí správu pochopili správne, sa pravdepodobne jedná o veľkú úľavu, ktorá už snáď raz navždy ukončí zvesti o romániku s Bradleym Cooperom.

Lady Gaga sa dokonca krátko po vystúpení na Oscaroch objavila v šou Jimmyho Kimmel, kde vysvetlila, odkiaľ špekulácia o jej romániku so zadaným hercom pochádza.

„V prvom rade, sociálne siete sú záchod spoločnosti, a to, čo urobili s pop kultúrou, je neospravedlniteľné,“ spustila Gaga na otázku Kimmel, kde fáma vznikla. „Ľudia videli lásku a viete čo? To je presne to, čo sme chceli . Je to love song. Ten film, Zrodila sa hviezda, je love story, „povedala Gaga s tým, že ich spoločná chémia na scéne bola hraná.

„Z hľadiska vystúpenia, je pre nás ako pre umelcov dôležité, aby sme boli prepojení od začiatku do konca. Keď spievate zamilované pesničky, tak chcete, aby to tak ľudia cítili. Som umelkyňa! Takže sme asi odviedli dobrú prácu, „dodala nadaná umelkyňa.

FOTOGALÉRIA: