Odchod Mary Bartalos z OTECKOV sa blíži: TAKTO vraj skončí vzťah Lindy s Tomášom!

Od zverejnenia šťastnej správy, že sa herečka stane mamou, ubehlo len niekoľko dní a práve v Teleráne herečka o tehotenstve prvýkrát prehovorila na kameru. Dokonca prezradila aj pohlavie dieťatka. Budúca mamička doslova žiari šťastím, fanúšikov však zaujíma, čo bude ďalej s jej postavou.

Herečka, ktorá by mala porodiť v júni, na seba neustále dbá pravidelným cvičením, pričom ju podporuje a stráži manžel Adrián.

Viacerí diváci sa zhodujú v tom, že Tomáš a Linda patria v obľúbenom programe medzi najobľúbenejšie páry. Hoci bol vývoj ich vzťahu strastiplný, napokon zaľúbenci cestu k sebe našli. Mnohí tak dúfali, že by sa tehotenstvo Mary Bartalos mohlo preniesť aj do deja v podobe radostného očakávania sympatickej televíznej dvojice.

Dohady však vyvrátila ešte v zárodku, keď verejnosť rázne informovala o tom, že v natáčaní pokračovať neplánuje. Keďže prominentná tehuľka už rastúce bruško skrývať nedokáže, je úplne jasné, že koniec krásnej učiteľky sa pomaly ale isto blíži. Viacerí diváci však prostredníctvom sociálnej siete prezradili niečo, s čím sa fanúšikovia milovanej herečky budú zrejme len ťažko vyrovnávať.

Článok pokračuje na ďalšej strane…