Jana Kirschner vysvetlila: Prečo sa porotcovia v The Voice neotočia, aj keď súťažiaci dobre spieva?

Všetko je iné, keď tam sedíte. Tým nás nechcem obhajovať, ale je to jednoducho tak. Vyberáme tých, ktorí sú nám v časovom limite 90 sekúnd v niečom blízki a vieme si s nimi predstaviť pracovať ďalej, „napísala Jana na svojom Instagrame.

Ďalej vyjadrila uznanie všetkým, ktorí sa do The Voice prihlásili a šli s kožou na trh a nabádala divákov, aby svojim favoritom vyjadrili podporu.

„Absolútne milujem hudbu a milujem ľudí, ktorí sú iní a majú tú odvahu s tým žiť. Ja ju niekedy mám a niekedy nemám. Našťastie už to so mnou tak netočí, ako keď som začínala. Ľudia, ktorí sú v tejto súťaži, sú rôzni. Od skvelých speváčok, ktoré si prežili a odspievali svoje po baroch a výletných lodiach, až po deti ktoré do toho išli s veľkými otvorenými očami bez štipky skúseností. Všetci majú jedinú túžbu naplniť svoj sen. Preto buďte veľkorysí a ukážte im vašu podporu. Oni si ju naozaj zaslúžia. Vaše komentáre a pozitívne slová môžu často pomôcť viac než to, keď jeden z nás stlačí tlačidlo a otočí svoje kreslo, „

FOTOGALÉRIA: