Katka, nepreháňaš to už? Speváčka Knechtová úplne nahá vo vani! FOTO

Divákom sa nedávno pripomenula ako porotkyňa piateho ročníka šou Česko Slovensko hľadá Superstar, pričom jej účinkovanie sprevádzalo niekoľko škandálov. Z prešľapov si však zrejme ťažkú hlavu nerobí, pričom najnovšie zverejnila fotografiu priamo z vane.

Katarína Knechtová (37) sa síce momentálne nachádza na ďalekej Srí Lanke, no na svojich slovenských a českých fanúšikov nezabúda. Najnovšie sa im pripomenula záberom práve z dovolenkového raja. Pláž by ste však čakali márne.

37-ročná rodáčka z Prešova, ktorá donedávna vírila hladinu československého šoubiznisu vzťahom s mladíkom zo SuperStar Petrom Borkovcom.

Ich vzťah bol však nestály, pričom nezhody hudobníkov nakoniec vyústili do rozchodu, čo potvrdila aj samotná Knechtová. Sympatická brunetka sa tak zrejme rozhodla vyčistiť si hlavu a nechať minulosť za sebou, pričom sa vybrala na Srí Lanku. Dovolenku v krásnom prostredí si užíva plnými dúškami, a dokonca zverejnila aj zábery priamo z vane, kde jej nahé telo zakrývajú iba desiatky farebných kvetín.

Článok pokračuje na ďalšej strane…