Mladý slovenský talentovaný futbalista († 15) prehral boj o život. Užialené slová rodičov!

Neskôr sa kvôli nasadeniu kortikoidov pridružila aj cukrovka a chlapec začal mať opuchnutú hlavu, zle videl a ťažko sa mu rozprávalo. Lekári napokon zdrveným rodičom oznámili, že ich syna už nemôžu operovať a nedokážu mu pomôcť. Tí po verejnej zbierke opäť získali nádej, keď im lekári ponúkli špeciálnu chemoterapiu, ktorá mohla Máriovi jeho stav aspoň zmierniť.

„Majkovi sa veľmi pohoršilo. Nádor zasiahol už všetky nervy. Zostalo fungovať už len dýchanie, srdce a obličky,“ zadúša sa slzami otec Mário s tým, že mu odišlo úplne všetko. „Boli sme do posledného dychu pri ňom. Je to pre nás nesmierne ťažké. Jediné, čo nás môže tešiť, je fakt, že momentálne už netrpí,“ dodal so zovretým hrdlom otec.

V piatok popoludní hrdina, ktorý bojoval ako lev do poslednej chvíle, dohral svoj posledný zápas so životom v bratislavskej nemocnici. Mário zomrel v náručí svojich milovaných rodičov, ktorým zostali oči pre plač a bolestné spomienky na milujúceho syna. Ich obrovský žiaľ prežívajú aj tisícky ľudí na sociálnej sieti a najmä spoluhráči z futbalového klubu.

Článok pokračuje na ďalšej strane…