Ďalšia rana pre rodičov Kuciaka a jeho snúbenice (obaja † 27): zrútili sa pri rekonštrukcii popravy!

Zlatica sa v pondelok po predpremiére filmu Ján a Martina – vražda, ktorá zmenila Slovensko ostro vyjadrila k slovám generálneho prokurátora Jaromíra Čižnára, ktorý cez víkend vyjadril spokojnosť s vývojom vyšetrovania.

50-minutový dokument, ktorý televízia Markíza odvysiela 21. februára, teda v deň smutného výročia, mapuje vyšetrovanie vraždy mladého páru. Medzi najmrazivejšie momenty patria krátke videá zamilovanej dvojice, výpovede rodičov a úplne nová rekonštrukcia celej vraždy v hranej a aj počítačovej verzii. Snímka rozplakala mnoho ľudí v sále. Medzi nimi boli samozrejme aj rodičia Jána a Martiny, ktorí sa po pohľade na posledné zábery svojich detí aj rekonštrukciu ich náhleho skonu zrútili.

Po premietaní filmu prebehla diskusia s rodičmi. „Stále tomu nechcem veriť. Čakám, že sa len zobudím a on tu bude. Za všetkým sú peniaze, toľko preklínané a zbožňované peniaze, ktoré sa tu prepierali či už s požehnaním, alebo s tichým súhlasom našej vlády. Či to bol belgický podnikateľ, talianski podnikatelia na východe … Možno aj pán Kočner s nimi mal nejaké styky. Zatiaľ je nám stále podsúvaný ako hlavný objednávateľ. Je to arogantný človek, ale pochybujem, že by sa na to odhodlal sám. Určite mal od niekoho požehnanie ,, „povedal po zhliadnutí snímky Jánov otec Jozef.

Článok pokračuje na ďalšej strane…