NOVÝ CHLAP ?! Lucie Vondráčková sa v Kanade zblížila s týmto fešákom!

Na jesennom natáčaní filmu Hotel Limbo prišiel ako maník, ktorý má na starosti celý svetelný park. Keď ale tento týpek, ktorý má byť pôvodnou profesiou elektrikár, očaril Luciu Vondráčkovú (38), dostal z fleku lepšie miesto.

„Všimla si, že výborne maká. Nedivila by som sa, keby ju zaujal aj vizuálne, je to fešák a keď za sebou ťahal všetky tie káble, bol na neho veľmi fajn pohľad. Každopádne hneď dostal miesto prvého asistenta réžie, pretože ten pôvodný veľmi nefungoval. A osvedčil sa vo všetkých smeroch.

S Luckou si okamžite padli do oka. Vyložene to medzi nimi začalo iskriť. Začali spolu tráviť čas aj v súkromí, “ prezradila eXtra.cz účastníčka natáčania Hoteli Limbo. Iskry v súkromí „Ak to medzi nimi v súkromí doslova zahrmelo, to nebudem komentovať. Ani to, či im to funguje ďalej aj po natáčaní, „dodala svedkyňa. Možno len úplná náhoda je, že koncom marca mala Vondráčková začať v Kanade nakrúcať nový film Reflection. V ňom išlo o love story pri filmovom natáčaní, kedy sa láska zrkadlí do filmu aj do reálu. Zažila to isté s Marcom i Lucie? Ťažko povedať.

Článok pokračuje na ďalšej strane…