Čo sa tutlalo v kráľovskej rodine: Princ William a Kate sa rozišli!

Chcela od neho silný záväzok, skutočný vzťah. Namiesto toho, aby princ súhlasil, sa však rozhodol, že by si mali dať pauzu.

„Bolo ťažké nezrovnávať Williama s jeho otcom, princom Charlesom. Vystrašení tým, čo sa stalo v minulosti, sa v kráľovskom paláci obávali, aby sa z Kate nestala ďalšia Camilla, „napísala v knižke Nichollová.

Princ Charles bol do Camilly zamilovaný, keď bol mladý. Ale v roku 1973 sa rozhodol s ňou rozísť, keď bol v rámci misie vojenského námorníctva odvolaný mimo Britániu. Potom čo sa dozvedel, že sa zasnúbila za Andrewa Parkera Bowlesa, bol údajne zdrvený. Osem rokov po ich rozchode si za manželku vzal princeznú Dianu († 36).

Princ sa s Dianou nakoniec v roku 1996 rozviedol a mamička princov Williama a Harryho (34) nedlho potom v jednom z rozhovorov povedala slávnu vetu: „V našom manželstve sme boli traja,“ ktorú naznačila, že Charles sa cez rozchod s Camillou nikdy nedostal. deväť rokov potom princovi trvalo, než získal povolenie od kráľovnej as Camillou sa konečne oženil.

Článok pokračuje na ďalšej strane…