Zaspomínajte si s nami na pecku z 80. rokov: Na Cvičme v rytme sa dnes nechytá nič!

Zdravý životný štýl, to nie je len separovať odpad, nepoužívať plasty, stravovať sa podľa presne stanovených kalórii či dodržiavať pitný režim. Ak mienite patriť k tým, ktorí majú nielen zdravého ducha, ale aj telo, musíte sa občas ponaťahovať, prípadne si poriadne zacvičiť. A pozor, hlavne v rytme!

Tí skôr narodení si pri videu nostalgicky zaspomínajú na časy, kedy sa nosili mikrofonické účesy, chlpaté pazuchy či pestrofarebné handry.

A možno aj na večerné chvíle pred telkou, kedy čakali na Evku, Vieru, Jána, ďalšiu Evu alebo Zuzanu, aby si spolu s nimi precvičili svoju kostru či aspoň poobdivovali postavičky mladých dám. Veď príležitosti prinášajúce sporo odeté dievčence v sexy outfitoch nebolo až tak veľa. Ak patríte do mladšej generácie, tak vedzte, že práve tieto dámy boli v 80. rokoch spúšťačom slín vašich otcov – žiadne playmate s umelými ceckami, predĺženými vlasmi a káčerovou papuľkou!

Zaspomínajte si s nami na časy, keď relácia Cvičme v rytme frčala na socialistických obrazovkách. Vedeli by ste si podobný formát predstaviť aj dnes?

Článok pokračuje na ďalšej strane…