ČESKO: Z „milujúcej“ babičky vrahyňa? Mrazivé slová ženy, ktorá je podozrivá z utýrania Valérie (6)

Po smrti svojho syna jej nevesta údajne zakázala sa stýkať so štyrmi vnúčatami. Lenže nový priateľ mladej ženy o deti z prvého vzťahu vraj nestál. „Skončili v Klokánke. Keď som sa to dozvedela, tak som ich hneď išla navštíviť. Keď som v ten deň za nimi prišla, tak mi hneď skočili okolo krku:, Babi! Babi, zase budeme rodina! ‚Všetci sme plakali,“ opísala babička .

Deti nakoniec získala do pestúnskej starostlivosti a podľa Princa to vyzeralo, že sa o ne stará dobre. „Deti pobehovali, smiali sa. Žiadne podozrenie som nepojal, že by bolo niečo zle. Teda okrem toho príbehu, ktorý rozprávala tá babička a ktorý bol sám o sebe dramatický,“ opísal Rozhlasu Princ.

„Táto je najmladšia, takže si ma už ani nepamätala a spočiatku ma vôbec nechcela počúvať. Vôbec nejedla, bez dovolenia išla a brala si cukríky. Chvíľu trvalo, kým sa rozhľadela, než sme si na seba zvykli. Deti musia vidieť, že ich má niekto rád. A že to s nimi myslia dobre, aj keď im zrovna niečo zakazujú. že? “ povedala priamo o Valerii ešte babička Princovi. Poslednou aktualizáciou od polície bolo zverejnenie identikitu muža, ktorý v minulosti prišiel s babičkou aj Valériou do škôlky a snažil sa dohovoriť, že bude dievča občas vyzdvihovať.

V auguste minulého roka jeden z príbuzných polícii nahlásil, že Valeriu už niekoľko mesiacov nevidel. Preukázateľne bola naposledy videná v októbri 2017. Keď sa rozbehlo pátranie, snažila sa babička odísť do Nemecka, vraj za dcérou. Policajti ju však zadržali a odvtedy je vo väzbe. S políciou nespolupracuje.

FOTKY nájdete na ďalšej strane…