Harryho osudové rozhodnutie: Nad Meghan sa vznáša mrazivý prízrak princeznej Diany († 36)!

Z kráľovského paláca unikli ďalšie detaily z ťaživého dusna, ktoré panuje medzi vznešenou rodinkou a privdanou herečkou z Ameriky.

Mrazivé mlčanie vraj už nepanuje len medzi vojvodkyňami, ale aj medzi princami! Mračná sa medzi bratmi začali sťahovať už pri vôbec prvom príchode Meghan Markle (37) do paláca. Harryho totiž nahnevalo, že brat William (36) na znamenie úcty nerozvinul pred palácom pre jeho lásku červený koberec. Potom prišlo dohováranie staršieho brata tomu mladšiemu, aby si zväzok s exotickou Američankou radšej dobre rozmyslel.

Niet divu, že sa mladší z princov proste sekol a tak sa s Meghan radšej sťahuje z dosahu neprajúcich príbuzných. A má to ešte aj jeden ďaleko zlovestnejší dôvod – vševediace služobníctvo údajne zaregistrovalo Harryho rozhodnutie ochrániť Meghan proti všetkým a to za každú cenu. Dodnes má vraj nezacelenú traumu z tragickej smrti mamičky Diany, ktorú podobná štvanica stála život …

Akoby toto všetko nestačilo, na Meghan sa valí kritika aj od jej rodiny. Jej otec sa vyjadril o jej správaní jednoznačne. Niečo sa mu nepáči.

Manželka princa Harryho (34) už stihla od májovej svadby naštvať veľkú časť Británie. A to napríklad nedodržiavaním kráľovského protokolu a svojím rozmarným správaním, ktoré malo za následok rezignáciu niekoľkých dlhoročných zamestnancov v kráľovskom paláci. Tí totiž majú plné zuby jej nezmyselných požiadaviek.

Článok pokračuje na druhej strane.