Horoskop lásky 2019: Panna nájde tento rok šťastie s Býkom, ako na tom budete vy? Vieme, s kým vám to tento rok bude klapať!

Škorpión k rakovi

Myslíte si, že tieto dve znamenia by sa skôr navzájom pobodali? Naopak, napriek tomu, že sú obe značne emotívne, to je práve to, čo ich spája. Navzájom sa budú dopĺňať a jeden pre druhého budú oporou.

Strelec k Baranovi

Tieto dve znamenia spolu zdieľajú predovšetkým lásku k životu! Dokážu si ho užiť naozaj naplno s jeho kladmi aj zápormi. Dokážu spolu kráčať životom s rovnakým energetickým nábojom a to ich spája. Skoro by sme povedali, že ste sa tento rok hľadali, až ste na seba ostali.

Kozorožec k Býkovi

Dokážete si predstaviť pravú lásku presne ako z romantických filmov? Takú, z ktorej sa vám bude dvíhať žalúdok, ako bude presladená? Áno, aj to je možné v reálnom živote, ale iba ak sa stretne Býk s Kozorožcom. Stretnete sa tento rok?

Vodnár k Blížencovi

Tieto dve citlivky budú pôsobiť trochu zvláštnym dojmom, predovšetkým na svoje okolie. Avšak vaše podivínstvo vás spojí natoľko, že bez seba nebudete môcť byť. Koniec koncov s Vodnárom ako s najadaptivnejším znamením by chcel byť každý.

Ryby ku Škorpiónovi

Vášeň sa v tomto vzťahu nezaprie. Budete natoľko fascinovaní jeden druhým, že o sebe budete chcieť vedieť všetko. Na mentálnej a emocionálnej úrovni ste totiž na rovnakej vlne a budete si veľmi rozumieť. Je to trochu prekvapujúce, vzhľadom k tomu, že so Škorpiónom skoro nikdy nikto nevydrží. Avšak ak ako Škorpión narazíte na Rybu, radšej si ju nenechajte odplávať.