Horoskop lásky 2019: Panna nájde tento rok šťastie s Býkom, ako na tom budete vy? Vieme, s kým vám to tento rok bude klapať!

Býk k rakovi

Tieto dve znamenia sú na tom rovnako fyzicky i emocionálne. Tento rok by mohla prísť vaša chvíľa, hlavne kvôli tomu, že už máte dosť narážania na zlých partnerov. Budete si proste rozumieť, mať pre seba pochopenie a dokážete oceniť jeden druhého.

Blíženci k Vodnárovi

Zdieľate spolu inteligenciu a kreativitu. To vás pomerne pevne spája na emocionálnej úrovni. Rozumiete si a nevadí vám tráviť každú minútu spoločne. Napriek tomu ste schopní poskytnúť jeden druhému slobodu, ktorú potrebujete. Tento rok sa naladíte na rovnakú vlnu.

Rak k Rybám

Čaká vás pomerne silný a vášnivý vzťah. Nebudete sa snažiť zmeniť jeden druhého. Kým Ryby sa rady obklopujú ostatnými, Raci radi kŕmia okolie svojimi múdrostiami. A preto si budete notovať. Najdôležitejšie totiž je akceptovať toho druhého takého, aký je.

Levy ku Strelcom

Môže sa zdať, že tieto ohnivé znamenia sa neznesú, ale v skutočnosti si obe dokážu poriadne užiť života. Navyše vedia presne, čo chcú, a dokážu sa navzájom podporovať a hecovať v dosiahnutí svojich cieľov. Každý iný pár vám bude tento vzťah závidieť!

Panna k Býkovi

Tvrdohlavé znamenie, ale zdieľajú rovnaké hodnoty takmer vo všetkých aspektoch života. Predovšetkým potom zdieľajú trpezlivosť jeden pre druhého a málokedy robia z komára somára. Rešpekt a úprimnosť sú ich zásadou, a preto to tento rok bude naozaj iskriť.

Váhy k Blížencom

Tieto dve vzdušná znamenia si môžu celkom dobre lietať vo svojom vlastnom svete spoločne. Zdieľajú spolu predovšetkým inteligenciu. Váš vzťah bude harmonický a málokedy to bude škrípať, pretože ste intelektuálne na rovnakej úrovni a jeden druhého len tak nevykoľajíte.

Článok pokračuje na ďalšej strane…