Prečítajte si spoveď zamestnanca ZSSK: Toto je PRAVDA o železniciach na Slovensku…

Neraz sme fyzický napadnutí a namiesto podpory od vedenia, znižujú stav vlakvedúcich vo vlaku na jedného člena. (ešte len uvidíte čo nastane, keď to zrealizujú úplne). Čakáte od nás slušne správanie, ale vy sami neviete čo to je. 8 ľudí z 10 sa pri našom pozdrave nedokáže ani odzdraviť, nehovoriac o slovíčkach – prosím, ďakujem.

Vám sa to nezdá, ale keď nastúpim ráno o 3ej do práce a končím večer o 19ej, tak za ten čas stretnem x ľudí, ktorí sú tak odporní, že už v polovici dňa stratím všetku pozitívnu energiu čo dokážem vynaložiť. Čo sa týka mimoriadných situácii verte, že v 90% prípadoch sme poslední, ktorí sa dozvedia čo sa deje a aký bude ďalej postup. Vo väčšine prípadov sme v tých situáciách bezmocní presne ako vy cestujúci, ktorí ste s nami vo vlaku.

Týmto príspevkom sa chcem ospravedlniť za každého z nás, ktorí bol niekedy na niekoho nepríjemný alebo nedokázal vyčariť úsmev na svojej tvári pre cestujúceho. Mrzí ma to, ale je na nás veľakrát vytvorený nátlak, ktorý sa veľmi ťažko znáša.

Od kedy sa zaviedla bezplatná preprava je cestujúcich o veľké milióny naviac, ale nás zamestnancov zostal ten istý počet ba ešte menej bez odzrkadlenia na našom platovom ohodnotení. Nehnevajte sa na nás. Sme len frustrovaní z tohto celého systému a bordelu, ktorý tu teraz vládne.

Článok pokračuje na druhej strane.