Prečítajte si spoveď zamestnanca ZSSK: Toto je PRAVDA o železniciach na Slovensku…

Posledne obdobie sa na firmu valí kopa sraiek a som rada, že si to konečne vzali médiá do svojich rúk. Naši vrchní si to zaslúžia a majú nastavene zrkadlo ako túto spoločnosť vedú k záhube. Aj keď som zamestnankyňa, tak mam taký istý názor ako väčšina z vás, že naše vlaky a železnica stoja za totálne hono.

Vôbec sa vám nečudujem ako ste nahnevaní a aký máte názor na naše vlaky a celú železnicu. Napriek tomuto všetkému nedokážem prehrýzť, ako za všetky zlé veci (meškanie vlaku, typ vlaku a všetko zlé) obviňujete nás vlakvedúcich. Verte, že práve my za to zodpovedame najmenej. Verte, že aj nám je na grcanie, keď musíme pracovať v starej súprave, kde za celú cestu nemôžeme navštíviť wc, pretože sú zas*até tak, že sa bojíme už len pri pohľade na ne, že dostaneme nejakú chorobu.

Že sa bojíme sadnúť si hocikde pretože chvíľu pred tým sme videli na tom mieste sedieť asociála došťatého a smradľavého, ktorému náš štát umožnil cestovať zadarmo a chodia sa zohrievať do teplého vlaku (ak samozrejme kúri), od ktorého sa bojíme vziať lístok do ruky z obavy, že nám niečo daruje navyše.

Možno sa to nezdá, ale ešte horšie ako títo asociáli je naša generácia mladých, ktorí okrem cestovania do školy využívajú cestu zadarmo na diskotéky a robia väčší bordel vo vlaku než tí najšpinavší smradlaví ľudia. Generácia mladých, od ktorých sa neraz dočkáme všelijakých vulgárnych titulov o akých sa vám ani len nesníva (samozrejme sú takí aj dospelí).

Článok pokračuje na druhej strane.