ŠOK: Rytmusove verejné poníženie moderátorov má súdnu dohru. Bude pykať aj Jasmina!

Prekvapené výrazy moderátorov, Dara Richtera a Adriany Polákovej, tak raper doplnil o popisky ako „šlapka a bu*erant“. To ale nebolo všetko. ,,Netrep pi*oviny, lebo ci *ebnem obojruč facku a sopel ci vy*ebe závit na krku ty darmošlapka,“ napísal raper k obarenému výrazu moderátora Dara Richtera. Zdá sa však, že týmto konaním Rytmus prestrelil. Vedenie Markízy sa rozhodlo osočovanie právne riešiť.

,,Televízia Markíza sa absolútne dištancuje od vulgárnych a agresívnych prejavov pána Vrbovského, ktorými sa prezentoval v nadväznosti na použitie fotografií zverejnených na jeho verejnom profile. Spôsob akým atakoval našich moderátorov považujeme za neadekvátny a sme pripravení podniknúť ďalšie právne kroky.

Portál markiza.sk použil materiál zverejnený na verejnom profile pána Vrbovského v súlade s právnymi predpismi,“ vyjadrila sa podľa pluska.sk na margo chovania Rytmusa Markíza.

Za vulgárne chovanie Rytmusa si to pravdepodobne zlízne aj jeho snúbenica Alagič. Podľa anonymného zdroja pre pluska.sk, sa Markíza rozhodla na istý čas pozastaviť promovanie balkánskej krásky. Tá v menovanej televízii vystupuje v šou Tvoja tvár znie povedome. Zhodou okolností sa však Jasmina prezlečená za Rytmusa objaví na obrazovkách Markízy už v túto nedeľu.

PONIŽUJÚCE ZÁBERY nájdete na ďalšej strane…