ŠOK! Obľúbená televízna tvár PRIZNÁVA smutnú pravdu. Po 17 rokoch vzťahu: Rozvod!

Pre Plusku priznal, že prežíva poriadne náročné obdobie: “Áno, je to tak, dobre ste počuli. Manželka podala žiadosť o rozvod. Toto obdobie nie je najľahšie.” Šoko ale ešte viac prekvapil informáciou, že sa ešte všetko snažia zachrániť a rozhodne po 17-tich spoločných rokoch nehádže flintu do žita: “Momentálne sme vo fáze, kedy to riešime. Snáď to nebude také horúce, to je jedna vec. Druhá vec je, že sme v oveľa lepšej fáze ako prednedávnom. Darí sa nám to dať dokopy. Posúva sa to niekam a ten rozvod nebude asi finálny,“ dúfa obľúbená postava Hornej Dolnej.

Nevedno, či sú za manželskou krízou osobné problémy dvojice, ktorá spolu vychováva Jakubka (7) a Adelku (3), alebo je problémom Šokova pracovná vyťaženosť

. Rodinka spolu totiž nažíva v Žiline a manželka Klaudia (39) pracuje ako psychologička. Juraj musí cestovať do Bratislavy za prácou, ktorej v poslednej dobe nie je málo. Zabávač hviezdi okrem Hornej Dolnej aj ako stand up komik v Silných rečiach, či ako zabávač v Inkognite a najnovšie prikývol aj na projekt Milujem Slovensko, kde sa ujal role kapitána namiesto Dana Dangla.