Pomeje sa zrútil: ZABILA MA MOJA ŽENA. Jirko, na život si nesiahaj!

„Čože? To snáď nie je možné. Je pravda, že sme sa pred pár dňami strašne pohádali, pretože ma citovo vydieral, keď mi hovoril, že mu našli nádor v bruchu. Pri jeho životospráve by sa nebolo ani čo diviť, tak som sa začala báť. U doktorov som ale hneď zistila, že klame. Má našťastie len ten problém s nohou. Neviem, či to s tým súvisí. Ale okamžite mu idem radšej volať, „vystrašila sa Andrea.

Vyhovárala sa ale neskôr sa do redakcie ozvala s tým, že manžel správu poprel. „Rovnako by som sa nečudovala, keby vám to skutočne poslal,“ krčí ramenami Andrea Pomeje.

A nakoniec nám to zdvihol aj sám Jirka. Ľudí sú zlí „Čo to je za blbosť? Nič také som neposielal. Nenapísal som jedinú esemesku. To by bolo na žalobu. Ľudia sú hrozne zlí. Je to blbosť. A hovorím so Zápalom? Máte zrazu zaujímavý hlas, vystrašil som sa, že to je ten jej chlap (Petr Plaček), „Povedal nám okrem iného Jiří Pomeje (53).

Obsiahlejší exkluzívny rozhovor s ním prinesieme už čoskoro! Je pravda, že ide jednoducho narafičiť, aby správa pôsobila, že odišla z konkrétneho čísla, aj keď ho dotyčný nemá pri sebe. Tak snáď to bolo tak a skutočne nešlo o nejaký Jurov výstrel!