Iva (18) a Marián (46) z Výmeny manželiek: Strach o zdravie detí a strechu nad hlavou!

„Začalo plesnivieť pod linoleom a nemôžeme nájsť s majiteľom bytu spoločnú reč, aby plesne odstránil. Už sme objednali nové linoleum, ale za naše peniaze. Verím, že sa majiteľ k tomu postaví zodpovedne, predsa len máme v byte dve malé deti.

Zatiaľ sme sa nedohodli, aj preto riešime, že by sme sa presťahovali. Máme to u nás doma radi, tak verím, že sa ale nakoniec sťahovať nebudeme musieť a s majiteľom bytu nájdeme riešenie,“ zveril sa Marian redaktorom.

Snáď sa teda manželom podarí nájsť kompromis s majiteľom, alebo aspoň čo najrýchlejšie nejaké iné bývanie. Predsa len zdravie oboch dievčatiek by malo byť pre všetkých najprednejšie. A aký byt by si dvojnásobný otec pre svoju stále sa zväčšujúcu rodinu predstavoval?

„Niečo v Semiloch alebo v okolí do deviatich tisíc korún. Aspoň 3 + kk alebo 3 + 1,“ vyhlásil muž, ktorého po narodení dcéry Dominiky (a hlavne po medializácii svojho nezvyčajného rodinného modelu v televízii) okolie začalo považovať za pedofila. S matkou svojho dieťaťa si totiž začal už v jej štrnástich rokoch a dieťa porodila v pätnástich…