Chcela som vyhodiť starú zubnú kefku. Manžel ma ale zastavil a ukázal mi túto skvelú fintu. Používa ju celá moja rodina!

Nijako sa nemôžete zbaviť plesne zo škár medzi dlaždicami? Potom je tento trik práve pre vás. Odrežte z kefky rúčku, aby vám zostala len hlavička so štetinkami a tú pripojte k vŕtačke. Štetka tak kvalitne vyčistí všetky nečistoty a navyše ľahko a rýchlo.

4

Zubnú kefku môžete použiť aj na vytvorenie účesov. Ale ešte lepšie je to, že s ňou možno ľahko zahladiť do všetkých strán vyčnievajúce vlasy, ktoré kazia celý vzhľad účesu. Jednoducho postriekajte štetku lakom alebo na ňu naneste gél na vlasy.

5

Háčiky na háčkovanie sú oveľa pohodlnejšie s držadlami. Pletenie ide ako po masle a ruky sa tak skoro neunavia. Vezmite starý háčik, poriadne ho rozohrejte nad ohňom a vložte do plastovej rukoväte zubnej kefky. Háčkovanie tak bude oveľa jednoduchšie.

6

Zubnú kefku tiež môžete použiť na úpravu obočia a rozčesanie rias. A tiež ňou môžete farbiť vlasy. A to bez problémov – ručíme za to!

7

Článok pokračuje na ďalšej strane…