UPDATE Súhrn vyjadrení aktérov. Pás neodovzdali víťazovi v oktagone. Šéf UFC: „Ak ti sem prinesieme ten pás, začnú diváci hádzať všetko“ Vyjadril sa aj MIKE TYSON!

White ďaleko od pravdy nebol. Poslal Nurmagomedova do šatne v obliehaní ochranky a polície, napriek tomu po ňom fanúšikovia hádzali tégliky s pivom. Vyhlásenie šampióna tak prebehlo bez bojovníkov.

Nurmagomedov sa neskôr na tlačovej konferencii za svoje kroky ospravedlnil. „Toto nie je moja najlepšie stránka. Ale on hovoril o mojom náboženstve, mojej krajine, o otcovi. Prišiel do Brooklynu, napadol mi autobus a takmer zabil dvoch ľudí. Tak prečo sa stále rieši to, že som preskočil klietku“ Upozorňoval na McGregorove prehrešky.

 

„Súperi sa majú rešpektovať. Nie je to šport, v ktorom má trash talk miesto. Chcem to zmeniť. Nemôžeš len tak hovoriť o cudzích náboženstva a národoch. Pre mňa je to dôležité. Nevado, ospravedlňujem sa. Las Vegas, ospravedlňujem sa.“

Okrem svojho skratu sa tiež pochválil telefonátom od ruského prezidenta Vladimira Putina. „Po zápase mi zavolal a povedal mi, že je na mňa hrdý a zablahoželal,“ prezradil.